Akhisar'da Siyasiler ve Halk Oyunu Kullandı..

31 Mart 2024 Yerel Seçimler, tüm coşkusuyla sürerken Siyesiler ve Halk demokratik hakkını kullanmak için sandık başına gittiler. Akhisar Belediye  Başkan Adayları ve Siyasi Partilerin İl ve ilçe başkanları, üyeleri seçimin huzur ve güven içinde geçirme dilekleriyle oylarını kullandılar.

Akhisar'da Siyasiler ve Halk Oyunu Kullandı..

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Akhisar’da saat 08.00 oy kullanma işlemi yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

 31 Mart 2024 Yerel Seçimler, tüm coşkusuyla sürerken Siyesiler ve Halk demokratik hakkını kullanmak için sandık başına gittiler.

Akhisar Belediye  Başkan Adayları ve Siyasi Partilerin İl ve ilçe başkanları, üyeleri seçimin huzur ve güven içinde geçirme dilekleriyle oylarını kullandılar.

 Cumhuriyet Halk Partisi Millet Vekili Ahmet Vehbi Barkırlıoğlu, Oy kullanmaya Ailesiyle beraber geldi. Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu 1302 nolu Eşi Aslı ve Oğlu Mehmet Erkan Bakırlıoğlu ile birlikte oy kullanarak, 31 Mart Seçimlerinin tüm halkımıza hayırlı olması dilekleriyle ilettiler.

AK Parti Gurup Başkanvekili Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu İstanbul Üsküdar Çamlıca Kız Lisesi 3049 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Cumhur ittifakı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi, Ticaret Odası ilköğretim okulunda saat14.00’te eşi Betül, Kızı Merve ve oğlu Necmi İşçi ile birlikte oylarını kullandılar. Dilek ve Temennileri ile 31 Mart Seçimlerin sağlıklı ve huzurlu bir ortam içinde geçilmesini, tüm vatandaşlarımız için seçimlerin hayırlı olması dilediler.

Akhisar Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Besim Dutlulu, Namıkoğul Lisesi’nde 1217 nolu sandıkta eşi Ecz. Özge Dutlulu ile birlikte kullandı.

AK Parti İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, MHP İlçe Başkanı Ahmet Namal ve Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi Ömer İşçi ile birlikte oyunu kullandılar.

CHP İlçe başkanı Hayriye Hacet, Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu 1302 nolu sandıkta oyunu kullandı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Mert Ali Kocaçık ve İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ali Doğan Akhisar Ticaret Borsası Altıeylül İlkokulu 1242 nolu sandıkta, oyunu kullandı.

Zafer partisi Belediye Başkan Adayı Alican Lopoğlu saat 10.00 Kayhan Ergün Mtal  1312 nolu sandıkta Eşi Gözde ve Oğlu Ali Aslan Lopoğlu ile beraber oy kulandılar. 31 Mart Seçimlerin Zafer Partisi ve tüm halkımıza hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Çelik Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu 1302 nolu sandıkta kullandı.

Habermanisa.com ve Haberakhisar.com Editörü Mustafa Temizel Ayvaz Dede İmam Hatip Ortaokulu 1026 sayılı sandıkta oy kullandı.