Nil Deniz Bal'dan Cumhuriyet MTAL'de Söyleşi

Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Rehberlik Servisi ve Okul Spor Kulübünün ortaklaşa planladığı “Serbest Zamanların Etkili Bir Biçimde Kullanılması , Dijital ve Madde Bağımlılığı ile Baş Edebilme Yöntemleri ve Sporun Gençlerin Fiziksel ve Ruhsal Gelişimine Katkıları “ konularında ; Öğrenci-Veli ve

Nil Deniz Bal'dan Cumhuriyet MTAL'de Söyleşi

Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Rehberlik Servisi ve Okul Spor Kulübünün ortaklaşa planladığı  “Serbest Zamanların Etkili Bir Biçimde Kullanılması , Dijital ve Madde Bağımlılığı ile  Baş Edebilme Yöntemleri  ve Sporun Gençlerin Fiziksel ve Ruhsal Gelişimine Katkıları “  konularında ; Öğrenci-Veli ve Öğretmen Buluşması  kapsamında  Akhisar’lı Milli Cimnastikci Nil Deniz Bal ve Babası Süleyman Bal  ile  beraber konuk edildi.

Nil Deniz Bal; Önce okul velileri ile olan programa katılarak , öğrenci velilerine kendi öğrencilik yıllarında ebeveynlerinin kendisinin boş zamanlarını nasıl planladığını anlattı. Nil Deniz Bal’ın babası Süleyman Bal ‘da bir veli olarak kendi hayat serüveni ve kızlarının eğitim ve spor eğitimi süreçlerini nasıl planladıkları konusunda oldukça samimi bir aktarımda bulundular.

Milli Cimnastikci Nil Deniz BAL , Etkinliğin ikinci aşamasında ise Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.  Elde ettiği Ulusal ve Uluslar arası başarıları ve yarışmalarında kısa bir kesit videosunun ardın dan , söyleşide öğrencilere kendi hayat hikayesini anlattı. Öğrencilik ve sporculuk yaşamı , beslenme biçimi,  eğitim ile ilgili hedefleri , dijital araçların nasıl verimli olarak kullanılabileceği , hayatını nasıl planladığı gibi bir çok konudaki hayat deneyimlerini genç kardeşlerine aktardı. Öğrencilerin birbirinden ilginç ve güzel sorularına samimiyetle cevap veren BAL ‘a etkinliğin sonunda , Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür MORBEL tarafından çiçek ve teşekkür belgesi , Okul Müdürü İsmail KARABIÇAK tarafından da plaket taktimi yapıldı.

Beden Eğitimi Öğretmeni  Özgür Morbel ; Genç kardeşlerine iyi bir rol model olabileceğini düşünerek , kendisi de Akhisar’lı olan Aerobik Cimnastik Milli Takım Sporcusu Nil Deniz Bal ile planladığımız üzere , bugün okulumuza gelerek genç kardeşleriyle beraber güzel ve verimli bir söyleşi gerçekleştirdi. Kendi hayatından samimi ve ders alınacak bir çok kesite değindi. Aramızdan biri olan ilk ,orta ve lise eğitimini Akhisar’da , Üniversite Eğitimini de halen Yeditepe Üniversitesi Psikoloji alanında sürdüren  şampiyon sporcunun öğrencilik ve sporculuk hayatında  birkaç  saatlik bir esinti yaşadık. Kendisine ve babası Süleyman Bal beye bu güzel söyleşiye katılımları nedeniyle teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.