Akhisar'ın Gülen Yüzüyle Devam

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde %59 Oyla en yakın rakibine fark atan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu tekrar 5 Yıllığına Belediye Başkanı oldu.

Akhisar'ın Gülen Yüzüyle Devam

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde %59 Oyla en yekın rakibine fark atan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutllu tekrar 5 Yıllığına Belediye Başkanı oldu.

CHP ilçe Başkanlığında Sonuçların kesinleşmesinden sonra büyük bir kalabalık ve çoşkuyla Belediye Meydanına gelen Belediye Başkanı Besim Dutlu'luyu beraberinde Manisa Millet Vekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, İlçe başkanı Hayriye Hacet’in ve Chp ilçe teşkilatı eşlik etti.

Büyük Sevgi gösterileri ve kalabalıkla tören alınına gelen Besim Dutlu, Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Hayriye Hacetin Tören alanındaki konuşma yaptılar.

Tören alanında kalabalığa hitab eden CHP İlçe Başkanı Hayriye Hacet, Akhisar'da olduğu gibi bir ilki yaşatan Manisa Büyük şehir Belediye başkanı Ferdi Zeyrek'e ve Tüm Manisa ve Özeliikle Akhisar halkına teşekkür etti.

Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, tören alanında yorucu bir kampanyanın ardından elde edilen başarının, tüm emeklerin karşılığı olduğunu söyledi. Bakırlıoğlu, "Akhisar, demokratik değerlerine ve geleceğine sahip çıktı, Besim Dutlulu'ya olan inancını bir kez daha gösterdi,Akhisar'ın Gülen yüzüyle devam diyen tüm vatandaşlarıma teşekkürler" dedi ve seçim sonuçlarının sadece Akhisar için değil, tüm Manisa için önemli olduğunu, Ferdi başkan ile Büyükşehir belediyesi ve Merkez ilçelerin kazanılması ile yeni bir dönemim başlayaçağını vurguladı.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Tören alanındaki kalabalığın coşkulu tezahüratları arasında yaptığı konuşmada, Akhisar halkına teşekkürlerini iletti. Seçim sürecinin bir rekabetten çok, şehrin geleceği için bir fırsat olduğunu belirten Dutlulu, "Bu zafer, Akhisar için, Manisa için ve Türkiye için bir kazanımdır" dedi. Dutlulu, önümüzdeki dönemde de Akhisar için çalışmalarına devam edeceğini ve şehri modern, yaşanabilir bir kent haline getirmek için çaba göstereceğini ifade etti.

Akhisar’a 5 yıl daha baharı getiren halkımıza sonsuz teşekkürler. 

Bize oy versin veya vermesin, el ele, gönül gönüle Akhisar’ımızı daha güzel bir geleceğe hep birlikte taşıyacağız. diyerek tüm çoşkusuyla Akhisar halkını selamladı.