AKHİSAR BELEDİYE BAŞKANI DUTLULU, ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

5 yıl boyunca Akhisar’ın merkezinde ve kırsalında hayata geçirdikleri hizmetlerle Akhisar halkının takdirini toplayan Akhisar Belediye Başkanı ve Adayı Besim Dutlulu, gittiği her yerde esnaf ve vatandaşların desteği ile karşılanıyor .

AKHİSAR BELEDİYE BAŞKANI DUTLULU, ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN DUTLULU, ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

5 yıl boyunca Akhisar’ın merkezinde ve kırsalında hayata geçirdikleri hizmetlerle Akhisar halkının takdirini toplayan Akhisar Belediye Başkanı ve Adayı Besim Dutlulu, gittiği her yerde esnaf ve vatandaşların desteği ile karşılanıyor.

Esnaf ziyaretleri yaparak halkın taleplerini dinleyen ve gelecek 5 yılda yapacakları projeleri anlatan Başkan Dutlulu, bu kapsamda çarşı esnafını, Ahmet Dutlulu Çarşamba Pazarı’nı ve kente kazandırdıkları Şehit Reşat Ergin Cumartesi Pazarı’nı ziyaret etti.

Yıllarca kapalı kapılar arkasında, halktan kopuk olan Akhisar Belediyesi’ni halkın belediyesi yaptıklarını belirten Başkan Dutlulu, çalışkan ve güler yüzlü belediyecilik anlayışı ile Akhisar’a daha çok hizmet edeceklerini söyledi. Dutlulu, “Gittiğimiz her yerde, her köşe başında halkımızın güler yüzü ve yoğun destekleri ile karşılanıyoruz. Bu da 5 yılda ne kadar doğru işler yaptığımızı ortaya koyuyor. Akhisar esnafımızı ziyaret ederek birlikte başardıklarımızı ve birlikte kazanacaklarımızı konuştuk. Yeni dönemde halkımızın destekleriyle Akhisar’ımızı hep birlikte daha güzel bir geleceğe taşıyacağız ”dedi.