CHP’nin Turgutlu Başkan Adayı ÇetinAkın’a Mustafa Kemal Mahallesinde Sevgi Seli

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Çetin Akın, seçim çalışmaları kapsamında Mustafa Kemal Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Yoğun ilgi ile karşılanan Çetin Akın, “Seçim yaklaştıkça artan coşku, heyecan ve sevgi seli hemşehrilerimizin dualarıyla birleşerek 31 Mart'ta tekrar zaferle sonuçlanacak” dedi.

CHP’nin Turgutlu Başkan Adayı ÇetinAkın’a Mustafa Kemal Mahallesinde Sevgi Seli

CHP’nin Turgutlu Başkan Adayı Akın’a Mustafa Kemal Mahallesinde Sevgi Seli

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Çetin Akın, seçim çalışmaları kapsamında Mustafa Kemal Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Yoğun ilgi ile karşılanan Çetin Akın, “Seçim yaklaştıkça artan coşku, heyecan ve sevgi seli hemşehrilerimizin dualarıyla birleşerek 31 Mart'ta tekrar zaferle sonuçlanacak” dedi.

CHP Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut belediye başkanı Çetin Akın seçim çalışmaları kapsamında sürdürdüğü ziyaret programlarına devam ediyor. Mustafa Kemal Mahallesine gerçekleştirdiği ziyarette hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Çetin Akın'a her geçen gün artan kalabalıklar, evlerden ve balkonlardan gelen destek gösterileri eşlik etti.

Mustafa Kemal Mahalle buluşmasında beş yıl boyunca yapılan çalışma ve projeleri anlatan CHP’li Başkan Adayı ve mevcut başkan Çetin Akın, Turgutlu’nun hiçbir mahallesine ayrım yapmadan, ayrıştırmadan hizmet götürdüklerini, bunun da bazılarını rahatsız ettiğini söyledi.

“Kreşimizde Türkiye'de örneği olmayan bir uygulama var”

 

Türkiye’de örnek projelere imza attıklarını belirten Başkan Çetin Akın, “Göreve geldiğimizde verdiğimiz sözler vardı. 200 bin nüfuslu Turgutlu'da vefat edenlerin yakınları taziyelerini çadırda yapıyordu. Turgutlu’ya yakışmıyor dedik. Sizlerin geleneklerini daha sağlıklı bir ortamda yaşatması için Taziye Evi yapacağım demiştim. Mustafa Kemal Mahallesinde satın aldığımız bir arsaya, bir tane kreş, bir tanede taziye evi yaptık. Kreşimizde Türkiye'de örneği olmayan bir uygulama var. Çocuklarımıza 3 öğün ücretsiz yemek veriyoruz, ücretsiz eğitim veriyoruz. Atatürk mahallemize de taziye evi yaptık.”

“İnsanları onlar gibi ayrıştırmadık”

 

Ayrım yapmadan hizmet götürmelerinden, bir kısmın rahatsız olduğunu dile getiren Başkan Çetin Akın, “Bizim İstasyonaltı Mahallesine yaptığımız hizmetleri kıskandılar. Biz göreve geldik, İstasyonaltı Mahallemizdeki vatandaşlarımızın hak ettiği hizmetleri götürdük. Doğalgazı götürdük, elektrik direklerini kaldırıp yer altına aldık, telekom alt yapısını güçlendirdik. Futbol sahası yaptık, üst yapısının tamamen yeniledik. Daha güzel bir şey yaptık hiçbirinizi ayrıştırmadık. Biz Kürt-Türk demedik, Alevi-Sünni demedik, kadın-erkek demedik, senin dilin ne? rengin ne? demedik. Bu da onları rahatsız etti, sinir uçlarına dokundu. Onların sermayelerini ellerinden aldık. Onlar ne yapıyorlar? Din üzerinden siyaset yapıyorlar, kan üzerinden siyaset yapıyorlar. Biz, onların o siyasetlerini ellerinden aldık. Çünkü başka hiç bir sermayeleri yok 'Bayrak inmez, ezan susmaz'. Tek yaptıkları bu siyaset. Biz o bayrağa kimseye el uzattırmayız, ezanı kimseye susturmayız. Benim Kürt kardeşimi de ayrıştırmaya çalışanlara da müsaade etmeyiz. Kürt kardeşlerimize bize oy verdiği zaman PKK'lı oluyor, onlara oy verdiğinde ise kardeş oluyorlar” şeklinde konuştu.

“İstasyonaltı Mahallesinin değeri bizimle arttı”

 

İstasyonaltı Mahallesinde arsa ve konut değerlerinin yapılan hizmetler sonrasında yükseldiğini vatandaşların sürekli dile getirdiğini belirten CHP Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut belediye başkanı Çetin Akın, “ Dutlu Yol’da yaptığımız projenin de tamamlanmasıyla birlikte İstasyonaltı Mahallesi Turgutlu'nun en güzel mahallelerinden birisi olacak. Bugün bir etkinlikte İstasyonaltı Mahallesinde arsaların ücretinin ne kadar olduğunu sordum. Aldığım cevap aynen şu şekilde oldu; 'Vallahi başkanım siz bu hizmetleri yaptıktan sonra arsa fiyatları diğer mahallelerle aynı oldu' dediler. İşte bu bizim için en mutlu edici şey, çünkü bizim amacımız ayrım yapmadan her yere hizmet götürmek” dedi.

“Dedikodu ile siyaset yapılmaz”

 

CHP Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Çetin Akın, bir belediye başkan adayının eleştirilerine Mustafa Kemal Mahallesinde de cevap verdi.

Başkan Çetin Akın şu sözlerle cevap verdi:

“Ben onlara cevabımı vermiştim ama halen devam ediyor. Şimdi onlara ben belgeli konuşacağım. Belgeler koyacağım, o cevapları belgelerle vereceğim. Hani o arkadaşlar kaç paraya sanatçı getirdin diyor ya, 2013 yılında kaç paraya sanatçı geldiğini görecekler. Belge olmadan yalanla siyaset olmaz. O belgeleri görecekler. Turgutluspor diyorlar ya onun da nasıl olduğunu belgelerle önlerine koyacağız. Öyle dedikodu ile siyaset yapılmaz. Her seçim döneminde farklı farklı boyalara bürünüp, farklı farklı partilerde siyaset yapıp son günlerde yalan ve iftiraları atmak böyle herkesin üzerine yapışmaz. Sizde leke var, bizde yok. Karda leke var, bizde yok. O konuda emin olun biz, o kadar şeffafız ki yaptığımız bütün ihaleleri Kamu İhale Kurumu üzerinden, canlı yayınlarla yaptık. Bugüne kadar o kara kaplı imar odalarında işler çevirmedik, kapılarımızı hiç kapatmadık. Bize iftiralar bulaşmaz.”

 

CHP’li belediye başkan adayı Çetin Akın ziyaretinin sonunda, “Her geçen gün artan kalabalıklarla, evlere sığmayıp balkonlara taşan sevgilerle zafere yürüyoruz. Mustafa Kemal Mahalle buluşmamız ve kortejimiz kıymetli hemşehrilerimizin sevgisi ve desteğiyle şölen havasında geçti. Seçim yaklaştıkça artan coşku, heyecan ve sevgi seli hemşehrilerimizin dualarıyla birleşerek 31 Mart'ta tekrar zaferle sonuçlanacak.” sözleriyle hemşehrilerilerine teşekkürlerini iletti.