Demirci, Cumhur’un Adayları Başkan Ergün ve Kara’yı Bağrına Bastı

İlçe ziyaretlerine Demirciyle devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Cumhur İttifakı Demirci Belediye Başkan Adayı Erkan Kara ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Gün ortasında yağan yağmura bile aldırış etmeyen Başkan Ergün ve Kara, vatandaşların ilgisiyle ısındı.

Demirci, Cumhur’un Adayları Başkan Ergün ve Kara’yı Bağrına Bastı

Demirci, Cumhur’un Adayları Başkan Ergün ve Kara’yı Bağrına Bastı

İlçe ziyaretlerine Demirciyle devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün,  Cumhur İttifakı Demirci Belediye Başkan Adayı Erkan Kara ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Gün ortasında yağan yağmura bile aldırış etmeyen Başkan Ergün ve Kara, vatandaşların ilgisiyle ısındı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Cumhur İttifakı Demirci Belediye Başkan Adayı Erkan Kara ile birlikte ilçede esnaf ziyaretinde bulundu. Günün erken saatlerinde ilçe programına başlayan Başkan Ergün ve Kara’ya, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, KAÇEP İl Başkanı Gonca Aras, AK Parti İlçe Başkanı Nurullah Akgün, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Şahin, KAÇEP İlçe Başkanı Şeyma Özkara, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Burak Özçil, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tayyar Gökkaya eşlik etti.

Destek sözü verdi

Menderes Bulvarında esnaf ziyaretine başlayan Başkan Ergün ve Kara, daha sonra pazaryeri esnafıyla buluştu. 31 Mart yerel seçimlerinde Demircililerden destek isteyen Başkan Ergün ve Kara’ya İlçe sakinleri destek sözü verdi.

Çiçeklerle karşıladılar

Başkan Ergün ve Kara programın devamında, Büyükşehir Belediye Hizmet Binasını ziyaret ettiler. Başkan Ergün’ü çiçeklerle karşılayan MASKİ ve Büyükşehir personeli, kolaylıklar diledi. İlçede dolu dolu bir program geçiren Başkan Ergün ve Kara, gün boyu sıkılmadık el bırakmadı. Muharip Gaziler Derneği İlçe Temsilciliği’ni de ziyaret eden Başkan Ergün ve Kara, İlçe Temsilcisi Kamil Aydemir’in talep ve görüşlerini dinledi.