İyi Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, Şehrimize nefes aldıracak projelerimiz.

İyi Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, Manisa için hayata geçirmeyi planladığı projelerini kamuoyu ile paylaştı. Büyük Saruhan Hotel’de programda projelerini açıklayan Gürhan Özcan, “Şehrimize nefes aldıracak projelerimizi açıkladık. 31 Mart tarihinde Manisa İyi Parti belediyeciliğiyle buluşacak” dedi.

İyi Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, Şehrimize nefes aldıracak projelerimiz.

İyi Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan,

Manisa için hayata geçirmeyi planladığı projelerini kamuoyu ile paylaştı. Büyük Saruhan Hotel’de programda projelerini açıklayan Gürhan Özcan, “Şehrimize nefes aldıracak projelerimizi açıkladık. 31 Mart tarihinde Manisa İyi Parti belediyeciliğiyle buluşacak” dedi.


Özcan, “Manisa için büyük hedeflerimiz var. Manisa sadece bir sarı bina veya mesir macunu olarak anılmasın. Manisa’yı hep birlikte oluşturacağız. Kibir kalesinin tevazünün haline getireceğiz. Bana herkes 23 saat ulaşabilecekler. Belediyenin özlük haklarının gere ödenmesi için çalışacağım. Bu sefer Manisa için kazanacak” diye konuştu. 
Belediye başkanı seçildiği zaman ilk 300 günde hayata geçireceği projelerinden bahseden Özcan, bütün cadde ışıklarının gece yanacağını, atıl durumdaki hastanelerin güçleneceğini, otogarların yenileceğini vurguladı. 

İyi Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat, İyi Parti’nin ülkemizin adaletle yönetilmesi için var olduğunu belirtti, ülkemizin kalkınması için hep birlikte üretmek için var olduğunu vurguladı. Sunat, İyi Parti’nin kadına şiddeti önlemek için var olduğunu dile getirdi. Sunat,  yerel seçimler öncesi hem iktidarın hem muhalefetin anket oyunlarına başlayacağını kaydetti, Manisa’da hem büyükşehri, başta Şehzadeler ve Yunusemre ilçeleri olmak üzere ilçeleri alacaklarını söyledi. Sunat, kimseyle ittifak yapmadıklarını belirterek, sadece milletle ittifak yaptıklarının altını çizdi. Sunat, Gürhan Özcan’ın başarılı olacağını, Manisalıların gönül rahatlığıyla oy vereceği adayların İyi Parti’de olduğunu aktardı. 


İyi Parti Manisa İl Başkanı Zafer İksir, Manisa’da 1 Nisan sabahı İyi Parti belediyeciliği ile tanıştıracaklarını kaydetti.