İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ ‘Küçük Sanayi Sitesi’ projesini açıkladı.

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ ‘Küçük Sanayi Sitesi’ projesini açıkladı.

Manisa Girişimci Esnaflar Derneği’ni ziyaret eden Karadağ, geçtiğimiz günlerde kooperatif anlayışıyla hayata geçirileceğini duyurduğu, içerisinde Gıda Çarşısı ve Galericiler Sitesinin bulunduğu Şehzadeler Ticaret Yerleşkesi projesiyle yerel kalkınmanın önemine dikkat çekti. 

Ahmet Karadağ açıklamasında,“Şehzadeler Manisa’nın 17 ilçesi içerisinde Küçük Sanayi Sitesi olmayan tek ilçe. Köylerimizde oturan amcalarımız kardeşlerimiz tamir veya malzeme ihtiyacını karşılamak için Turgutlu’ya Saruhanlı’ya gidiyor. Yunusemre’de bulunan sanayi Şehzadeler’in birçok yerine uzak kalıyor. Artık bu şehrin kendi ticari dinamiklerini oluşturması lazım. Sürekli ele avuca bakan büyükşehirden medet uman bu düşkünlük ancak Şehzadeler kendi kalkınma planını oluşturup ayakları üzerinde durmaya başlayınca ortadan kalkar. Biz daha önceki projelerimizde duyurduğumuz şekilde kooperatif olabilen esnafımızı destekleyeceğiz. Altyapısı, ulaşım imkanları teknik birimleri ve sosyal alanlarıyla esnafımızın rahatça ticaretini yapabileceği, vatandaşlarımızında başka yerlere gitmeden Şehzadeler’de ihtiyacını karşılayabileceği Küçük Sanayi Sitesi projesini hayata geçireceğiz. 200 dükkanın bulunacağı Küçük Sanayi Sitesi Şehzadeler’de kazanılan paranın yine Şehzadeler’de kalmasını sağlayacak. Ticari dinamikleri, sosyal imkanları ile bu şehri gözbebeği yapmaya kararlıyız.” dedi.

“ÜRETİCİYİZ VE ÜRETENİ SEVERİZ”
İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ’ı misafir eden Manisa Girişimci Esnaflar Derneği Başkanı Kadir Ercin, “Yaklaşık 500 esnafı kapsayan ve 120 üyesi olan derneğimiz adına bugüne kadar sorunlarımıza eğilmemiş yöneticilerden, kapalı kapılardan inşallah kurtulacağız. Bizler üreticiyiz ve üreteni severiz. Başkan Adayı Ahmet Karadağ’ın üretici bir başkan olacağını düşünüyoruz. Bugün bize yaptığı ziyarete somut projeleri ve teknik ekibiyle birlikte gelmiş olması sözlerinin arkasında ciddi bir planlamanın olduğunu gösteriyor. Bu açıdan Şehzadeler için yapmış olduğu projelerde bunun göstergesidir.” dedi