İYİ Partili Hüseyin Ali Doğan, Kayalıoğlu ve Kapaklı’da ilgiyle karşılandı

İYİ Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ali Doğan, seçim öncesinde mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Son olarak Kayalıoğlu ve Kapaklı Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Doğan, Akhisar genelinde yeterli hizmetlerin yapılmadığını belirterek, hizmetleri eşit bir şekilde tüm mahallelere ulaştırmayı hedeflediklerini ifade etti.

İYİ Partili Hüseyin Ali Doğan, Kayalıoğlu ve Kapaklı’da ilgiyle karşılandı

İYİ Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ali Doğan, seçim öncesinde mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Son olarak Kayalıoğlu ve Kapaklı Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Doğan, Akhisar genelinde yeterli hizmetlerin yapılmadığını belirterek, hizmetleri eşit bir şekilde tüm mahallelere ulaştırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Mahalle ziyaretleri sırasında açıklamalarda bulunan Doğan, "Akhisar Belediyesi halkın evi olacak. Tüm vatandaşlarımıza bir bir muhatap alınıp tüm sorunların üzerine gideceğiz. Bizim belediyeciliğimizde belediyeyi birlikte yöneteceğiz. Bir proje yapılırken, ilgili tüm kişilerin görüşleri alınacak ve en iyisini yapacağız." dedi.

Doğan'ın öncelik verdiği konulardan birinin otopark ve trafik sorunları olduğunu belirttiği açıklamasında, "En büyük sorunlarımızdan biri olan otopark sorunu, trafik sorununu çözmek olacaktır. Akhisar’ımızı bir yerde toplayıp şehri boğmak yerine, daha modern bir şehir haline getireceğiz. Tarım alanlarımızı imara açmak yerine daha zemini sağlam, daha uygun bölgelere doğru şehri kaydıracağız. Akhisar’a modern bir şehir statüsü kazandıracağız." şeklinde konuştu.

Hizmet odaklı bir anlayışla Akhisar'ı yönetmeye aday olduklarını belirten Doğan, halkın beklentilerine karşılık vereceklerini söyleyerek, "Biz gerçekten hizmet için bu yola çıktık. Bu işe gönül verdik. Bizim makam mevki gibi bir derdimiz yok, hizmet için bu yoldayız. Akhisar’ın değişime, iyi belediyeciliğe ihtiyacı var." ifadelerini kullandı.