Kıbrıs Gazimiz Hamza Uçar Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Zeytinlibağ-Mahallesinin-saygın-sakinlerinden,-70-yaşındaki-Kıbrıs-Gazisi-Hamza-Uçar,-bugün-son-yolculuğuna-uğurlandı.-Öğle-namazına-müteakip-Zeytinlibağ-Camiinde-düzenlenen-askeri-törenin-ardından,-sevenleri-tarafından-Zeytinlibağ-Mezarlığına-defnedildi.

Kıbrıs Gazimiz Hamza Uçar Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Zeytinlibağ Mahallesi'nin saygın sakinlerinden, 70 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Hamza Uçar, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Öğle namazına müteakip Zeytinlibağ Camii'nde düzenlenen askeri törenin ardından, sevenleri tarafından Zeytinlibağ Mezarlığı'na defnedildi.

Ailesi, Harun Uçar ve Hafize Uçar'ın babaları, Rabia Uçar'ın sevgili eşi olan Hamza Uçar, yaşamı boyunca mahallesine ve ülkesine hizmet etmiş bir kahraman olarak anılmaktadır. Cenaze törenine, Uçar ailesinin yanı sıra, Akhisar Gaziler Derneği Başkanı Suat Taryan ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle sakinleri, eski silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Topluluk, Hamza Uçar'ın son yolculuğunda ona eşlik ederek, bir kahramana son görevlerini yerine getirdi. Cenaze töreninde duygu dolu anlar yaşandı, Uçar'ın hayatı boyunca gösterdiği kahramanlık ve fedakarlıklar hatırlandı.