Kırkağaç Ziraat Odası , 200 gencimize iş imkanı...

Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı Emin Özarı ; 5 ve 6 Mart 2024 salı ve çarşamba günleri tam 200 gencimize iş imkanı sağlayabilmek için Akhisar organizede faaliyet gösteren Eko food ve kervan gıda firmaları ile görüşerek Ziraat odamızda toplu iş görüşmesi düzenledik.

Kırkağaç Ziraat Odası , 200 gencimize iş imkanı...
Umut kapısı olmaya devam ediyoruz.

Evet haklısınız, bir ziraat odasının görevi değil insanlara iş bulmak ya da aracı olmak. Ama hepsi ilçemizin genci , hepsi bizim evladımız. Elimizden bir şeyler yapmak geliyorsa bir gencimize ,bir annemize , bir evladımıza bir ekmek kapısı bulabilecek isek, bu bizim işimiz değil demenin kime ne faydası var.

Ayrıca bir sivil toplum örgütü olarak iş arayan gençlerimizin iş bulmasına yardımcı olmak , toplumun bizlere yüklemiş olduğu sosyal bir sorumluluktur.
İşte bu bağlamda herhangi bir menfaat beklemeksizin tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak , 5 ve 6 Mart 2024 salı ve çarşamba günleri tam 200 gencimize iş imkanı sağlayabilmek için Akhisar organizede faaliyet gösteren Eko food ve kervan gıda firmaları ile görüşerek Ziraat odamızda toplu iş görüşmesi düzenledik.

Elimizden geldiğince sosyal sorumluluğumuz gereği ilçemiz gençlerine yardımcı olmaya devam edeceğiz.
Hiçbir gencimizin ya da anne babamızın işsiz ve çaresiz kalmaması dileklerimle herkese saygılarımı sunar, bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen değerli yönetim kurulu üyelerimize, Ziraat odamızın değerli personeline ve her iki değerli firmamıza şahsım ve gençlerimiz adına teşekkürlerimi arz ederim.
Emin Özarı
Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı