Manisa nin bilişim lideri Uzman Bilisim ve Fonri Güvenlik Sistemleri ile  seminer düzenlendi.

Manisa'nın bilişim lideri Uzman Bilişim ve Fonri Güvenlik Sistemleri ile  seminer düzenlendi. Manisa genelinde 60 yakın firmanın katıldığı teknoloji buluşması, Fonri ürünlerinin teknik özellikleri ve tanıtımlarını içerdi. Tüm katılımcılar Fonri Akıl Lamba ve tanıtım broşürleri hediye edildi.

Manisa nin bilişim lideri Uzman Bilisim ve Fonri Güvenlik Sistemleri ile  seminer düzenlendi.

Manisa Double tree by Hilton da,

Manisa nin bilişim lideri Uzman Bilisim ve Fonri Güvenlik Sistemleri ile  seminer düzenlendi. Manisa genelinde 60 yakın firmanın katıldığı teknoloji buluşması, Fonri ürünlerinin teknik özellikleri ve tanıtımlarını içerdi. Tüm katılımcılar Fonri Akıl Lamba ve tanıtım broşürleri hediye edildi.

Fonri Akıllı Yaşam Çözümleri, yaşam alanınızda siz ve sevdiklerinizin güvenliğini ve konforunu sağlayacak her türlü uygulamaya yanıt verecek yüzlerce çözüm içerir.

Kişisel ihtiyaç ve tercihlerinize bağlı olarak, akıllı cihazlarınızı senaryo oluşturarak birlikte kullanma konusunda da planlamalar yapabilirsiniz.

Örneğin, uyanmadan hemen önce, perdelerin otomatik açılmasını sağlayabilir, perdeler açıldığında, klimayı ve kahve makinesini çalıştırabilirsiniz.


Ya da evden hızlıca çıkmanız gerektiği bir durumda, kapıyı kapadıktan sonra, ışıkların ve prizlerin otomatik olarak kapanması sağlayabilir; akşam kapıyı açtığınızda, ışıkların otomatik yanmasını sağlayabilirsiniz.