Özyurt Mahallesinin Deresi Temizlendi

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ‘Daha Temiz Bir Manisa’ hedefiyle il genelinde çalışmalarını sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Özyurt mahallesinde dere temizlik çalışması gerçekleştirdi

Özyurt Mahallesinin Deresi Temizlendi

Özyurt Mahallesinin Deresi Temizlendi

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ‘Daha Temiz Bir Manisa’ hedefiyle il genelinde çalışmalarını sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Özyurt mahallesinde dere temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ‘Daha Temiz Bir Manisa’ hedefiyle il genelinde dere temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Salihli ilçesine bağlı Özyurt mahallesinde temizlik çalışması gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün, MASKİ İlçe Şefi Ramazan Tuğrul Kacar ve mahalle muhtarı Ali Sarıkayalı da çalışmaları yerinde inceledi. Ekipler çeşitli nedenlerle derede biriken zararlı maddeleri topladı, suyun düzenli akışını sağladı. Muhtar Ali Sarıkayalı çalışmalardan dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.