Yıldızspr 45 FK galibiyeti aldı, ligde tutunmak için dev adımı attı!

Bölgesel Amatör Ligi’nin 29. haftasında Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, sahasında karşılaştığı Bayındırspor’u 5-2’lik skorla mağlup ederek, ligde kalma adına önemli bir galibiyete imza attı.

Yıldızspr 45 FK galibiyeti aldı, ligde tutunmak için dev adımı attı!

Yıldızspr 45 FK galibiyeti aldı, ligde tutunmak için dev adımı attı! 

Bölgesel Amatör Ligi’nin 29. haftasında Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, sahasında karşılaştığı Bayındırspor’u 5-2’lik skorla mağlup ederek, ligde kalma adına önemli bir galibiyete imza attı. Kırmızı-siyahlılara galibiyeti getiren golleri Semih Baştan (2), İsmail Enes Öztürk, Akif Şerifoğlu ve Ahmet Celal Bozyurt kaydetti.

Bal Ligi’nin 29. hafta mücadelesinde Yıldızspor 45 Futbol Kulübü ile Bayındırspor karşı karşıya geldi. Mücadele 5-2’lik Yıldızspor galibiyeti ile tamamlandı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri Semih Baştan (2), İsmail Enes Öztürk, Akif Şerifoğlu ve Ahmet Celal Bozyurt kaydetti. Bu sonuçla birlikte Yıldızspor 45 FK puanını 32'ye yükseltti ve ligde kalma adına önemli bir galibiyet aldı. Manisa ekibi, ligin son haftasında Kütahya Özel İdarespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yıldızspor’un rakibi Kütahya ekibi bu hafta İzmir deplasmanına gelmeyip Asarlıkspor maçına çıkmamıştı. Kırmızı-siyahlılar bu maçı kazanarak Yunusemre Belediyespor’un sahasında oynayacağı Bolvadin Termalspor karşısında kaybetmesini bekleyecek. Son hafta öncesi Yunusemre Belediyespor’un 34, Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nün 32 puanı bulunuyor.

BÜLENT GÖKKAYA  4 MAÇTA 3 GALİBİYET ALDI

Kritik haftalara girilirken kolları sıvayan ve takımın başına geçen İdari Koordinatör Bülent Gökkaya, son 4 haftada 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Topladığı 9 puanla ligde kalma adına önemli bir işe imza atan Yıldızspor son haftada da kazanmayı arzuluyor. Bülent Gökkaya, “Bayındırspor maçını kazanarak ligde kalma yolunda önemli bir galibiyete imza attık. Bütün futbolcularımızı kutluyorum. Kütahya Özel İdare maçını da alıp inşallah bu işi bitirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.