Başkan Ergün ve Başkan Kayda’ya Salihli Esnaf ve Vatandaşlardan Büyük İlgi

Başkan Ergün ve Başkan Kayda’ya Salihli Esnaf ve Vatandaşlardan Büyük İlgi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Salihli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Salihli Belediye Başkan Adayı Zeki Kayda ile birlikte Salihlili esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Ergün ve Başkan Kayda’ya büyük ilgi gösteren esnaf ve vatandaşlar, yerel seçimler için destek sözü verdi. 

Salihli ilçe ziyareti kapsamında Orhaniye, Mithatpaşa ve Belediye Caddeleri ile Sevgi Yolu’nda esnaf ve vatandaşlarla buluşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ilçe sakinleri ilgiyle karşıladı. Başkan Ergün’e esnaf ziyaretleri esnasında Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, MHP İlçe Başkanı Halil Tüfek, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Fatih İşlek ve İlçe KAÇEP Başkanı Esra Temel eşlik etti. Orhaniye, Mithatpaşa ve Belediye Caddeleri ile Sevgi Yolu boyunca esnaf ve vatandaşlarla selamlaşan Başkan Cengiz Ergün ve Başkan Zeki Kayda’ya ilçe sakinleri büyük ilgi gösterdi.

Başkan Ergün ve Başkan Kayda’ya çiçek takdim eden vatandaşlar Salihli’de hayata geçirilen projeler nedeniyle de teşekkür etti. 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için destek sözü veren vatandaşlar, Başkan Ergün ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Cengiz Ergün, esnaf ziyareti esnasında karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilendi.