CHP’nin Turgutlu Başkan Adayı Çetin Akın’a Alankuyu’da Coşkulu Karşılama

CHP’nin Turgutlu Başkan Adayı Çetin Akın’a Alankuyu’da Çoşkulu Karşılama

CHP’nin Turgutlu Başkan Adayı Çetin Akın’a Alankuyu’da Coşkulu Karşılama

CHP’nin Turgutlu Başkan Adayı Çetin Akın’a Alankuyu’da Çoşkulu Karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut belediye başkanı Çetin Akın seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.  Başkan Akın, “Gittiğimiz her yerde, baktığımız her evde ve her balkonda halkımızın kararını çoktan vermiş olduğunu kalben hissediyoruz. Hemşehrilerimizin yüzlerdeki o güzel tebessümünü ne zaman görsem, işte yine doğru yoldayız diyorum” dedi.

Mahalli İdareler seçimine sayılı günler kala seçim heyecanı artarken CHP'den yeniden aday gösterilen Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ziyaretlerine devam ediyor. İlk olarak Turgutlu Avcılar Atıcılar Merkezi İhtisas Kulübü ziyaretiyle başlayan program Alankuyu Kahvehane buluşmasıyla sona erdi.

“Bize ihtiyacı olunan her noktada varız”

 

Turgutlu Avcılar Atıcılar Merkezi İhtisas Kulübü ziyaretinde konuşma yapan Başkan Çetin Akın, “Biz; sosyal hayatta, spor da, eğitimde, çiftçilerimizin yanında, bize ihtiyacı olunan her noktada varız. Milli bayramlarımızı biliyorsunuz doyasıya kutladık. Bizim ata sporlarımızın hepsini geleneksel hale getirdik. Bunların hepsini yapabildik. Alnımızın akıyla sizin karşınıza çıkıp bir 5 yıl daha hizmet istiyoruz arkadaşlar. Hem büyükşehirde hem de ilçede meclisimde bunları yaparken bile meclis yoğunluğumuz yoktu. Mecliste yaşadıklarımızı da biliyorsunuz. Bu anlamda destek verirseniz biz alnımızın akıyla destek veren insanların yüzünü yere eğirmeden bir 5 yıl daha geçirmek istiyoruz” dedi.

 

CHP Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut belediye başkanı Çetin Akın'ın seçim çalışmaları kapsamında sürdürdüğü ziyaret programı Alankuyu Kahvehane buluşmayla devam etti. Başkan Çetin Akın, Alankuyu’ya gerçekleştirdiği ziyarette evlerden, balkonlardan ve alanı dolduran hemşehrileri tarafından coşkuyla karşılandı.

“Turgutlu'nun en prestijli caddesi Dutlu Yol olacak”

 

Beş yıllık hizmet sürecinde hayata geçirilen projeler hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan Çetin Akın “Onların satmaya çalıştıkları, soğuk hava depomuzu, Turgutlu'nun ihtiyaçları noktasında değerlendirerek Turgutlu tarihinin en büyük yatırımına imza attık. 114 milyon liralık bir sanayi çarşısı projesini, 8 buçuk ay gibi kısa bir sürede bitirdik. Cuma Pazarı için herkes söz vermişti. Bütün belediye başkanları seçim kazanırken biz Cuma pazarını yapacağız demişti. Büyükşehir belediyesine 2 defa ücret ödeyerek satın aldığım alanı Türkiye'nin en güzel pazarlarından bir tanesini 7 ay gibi kısa bir sürede kurduk, yaklaşık 1 buçuk ay önce açılışını yaptık. Yine İstasyonaltı Mahallemiz hor görülmüştü. Bugüne kadar hizmet alamamıştı. Bir mahallenin doğal gaza kavuşmasına, Telekom altyapısının oluşmasına, elektrik direklerinin yer altı alınmasına ve üst yapısını tamamen yenilenmesini sağladık. Dört buçuk ay önce Dutlu Yol Turgutlu Belediyesine geçti. Şimdi arkadaşlar diyor, seçim üstü niye yaptın? Daha önce niye yapmadın? Arkadaşlar, bu Dutlu yol bizde değildi. Dutlu yol gibi 36 tane caddemiz Cumartesi Pazarımız, Koza Parkımız, eski belediye binamız, hepsi büyükşehir belediyesine devredilmişti. Bu kardeşiniz yaptığı mücadeleler sonunda o 36 tane caddeyi ve sokağı, Cumartesi Pazarının tapusunu, Cuma Pazarının tapusunu, Koza Oto Park'ın tapusunu ve eski belediye binasının kullanım hakkını tekrardan Turgutlu Belediyesine kazandırdı. O caddeler bize geçtikten sonra ilk işim Dutlu yolu kaldırmak oldu. Yaklaşık 20 gün içerisinde bitirmeyi planlıyoruz. Doğal bir afet olmazsa, yağmur, çamur, kar tipi olmazsa 20 gün sonra Turgutlu'nun en prestijli caddesi olacak. Hani Gardalya sokak vardı ya? Övündüler. O Gardalya sokaktan daha güzel bir Dutlu Yol göreceksiniz” ifadelerini kullandı.

“Vatandaşımızın cebindeki parada gözümüz olmadı”

 

Göreve geldikleri günden itibaren hesap veren, şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını belirten CHP Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut belediye başkanı Çetin Akın, “Turgutlu'yu nasıl yönettik biliyor musunuz? Muhtarlarımıza hesap verdik. Sivil toplum örgütlerimizi ayda bir hesap verdik. Yine esnaf odası başkanlarımıza her ay hesap verdik. Niye bugüne kadar kimse bu hesapları vermedi? Muhtarlarım şahittir. Bugüne kadar bir dediği iki edilmedi. Bundan sonra da Allah nasip ederse o muhtarlar benim başımın tacı olacak. Nasıl bugüne kadar randevu almadan girdiyseniz gecenin üçünde, beşinde arayıp derdinizi anlattıysanız bundan sonra da aynı şekilde olacak. Ben birileri gibi makam arabalarında gezen, korumalarla gezen belediye başkanı olmadım. Beni hiç makam arabasında gördünüz mü? Benim yanımda bir tane koruma gördünüz mü Neden? Hiç hata yapmadık ki. Vatandaşımızın cebindeki parada gözümüz olmadı ki” dedi.

 

CHP’li belediye başkan adayı Çetin Akın ziyaretinin sonunda, “Gittiğimiz her yerde, baktığımız her evde ve her balkonda halkımızın kararını çoktan vermiş olduğunu kalben hissediyoruz. Hemşehrilerimizin yüzlerdeki o güzel tebessümünü ne zaman görsem, işte yine doğru yoldayız diyorum ” sözleriyle hemşehrilerilerine teşekkürlerini iletti.