“Ferdi Başkan verdiği sözleri tuttu”

MASKİ Genel Müdürlüğü Salihli ilçesine bağlı Emirhacılı mahallesinde 18 Milyon TL yatırım bedeliyle alt ve üstyapı yatırımı gerçekleştirdi.

“Ferdi Başkan verdiği sözleri tuttu”

 “Ferdi Başkan verdiği sözleri tuttu”

MASKİ Genel Müdürlüğü Salihli ilçesine bağlı Emirhacılı mahallesinde 18 Milyon TL yatırım bedeliyle alt ve üstyapı yatırımı gerçekleştirdi. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade eden mahalle sakini Mustafa Yıldırım, “Ferdi Başkanımız sayesinde köyümüzde örnek şeyler oldu. Verdiği sözleri tuttuğu için ve ileride daha güzel şeyler yapacağı için başkanımıza teşekkür ediyoruz. Ferdi Başkana güveniyoruz ve çok seviyoruz” dedi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Emirhacılı mahallesinde 18 Milyon TL yatırım bedeliyle; 5 kilometrelik içme suyu hattı, 5 kilometrelik kanalizasyon hattı, 800 kişilik fosseptik imalatı ile 36 bin metrekarelik kilit parke döşeme çalışması gerçekleştirdi. Çalışmaların tamamlanmasıyla mahallenin hiçbir sorunu kalmadığını ifade eden mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e emeklerinden dolayı teşekkür etti.

“Ferdi Başkanımız sayesinde köyümüzde örnek şeyler oldu”
Verdiği sözleri tuttuğu için Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e teşekkür eden mahalle sakini Mustafa Yıldırım, “Önceden yollarımız tozluydu, kanalizasyonlarımızda sıkıntılar vardı. Altyapı yetersizdi. Ferdi Başkanımız sayesinde köyümüzde örnek şeyler oldu. Kartlı sayacımızı da normal sayaca çevirebildik. 2 ton su 1 TL olduğu için de Ferdi Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Yüzde 30 su indirimi yansıdığı için de çok memnunuz. İnşallah Ferdi Başkanımız sayesinde daha güzel şeyler olacağına inanıyorum. Verdiği sözleri tuttuğu için ve ileride daha güzel şeyler yapacağına inanıyoruz ve başkanımıza teşekkür ediyoruz. Ferdi Başkana güveniyoruz ve çok seviyoruz” dedi.

 “Ferdi Başkanımıza çok güveniyor ve inanıyoruz”
Mahallede önceki dönemlerde yaşanan sıkıntıları ifade eden ve şu an hiçbir sorun kalmadığını belirten Emirhacılı mahalle muhtarı Mustafa Yüksel, “Altyapımız çok kötüydü. 60 yıllık bir alt yapımız vardı. Kanalizasyonlarımız sürekli tıkanıyordu. Mahallemizin yarısında kanalizasyon ve su yoktu. Şikayetlerimizi gerekli yerlere bildirdik, sağ olsunlar gereken neyse yaptılar. Hiçbir sorunumuz kalmadı. MASKİ’nin de yükü azaldı. Çünkü önceden sorunlardan dolayı ekipler hep buradalardı. Şu anda çok mutluyuz. Ferdi Başkanımıza çok güveniyorum ve inanıyorum, yapacak olduklarına da eminim. Neden derseniz? Göreve geleli daha 45 gün kadar oldu ve su indirimini gerçekleştirdi, kartlı sayaçları kaldırdı. Verdiği sözleri tuttu. Çok teşekkür ederiz. Ufak tefek eksiklerimizi de Ferdi Başkan’ın yapacağından eminim ve kendisine güveniyorum” dedi.

“Mahallemizin cazibesi arttı”
Çalışmalarla birlikte mahallede cazibenin arttığını vurgulayan mahalle sakini Osman Doğan, “Buraya yerleştiğimde elektrik, su yoktu ve yollar çok kötüydü. Belediye tarafından elektrik, su, kanalizasyon, taş döşeme ve diğer hizmetler bize getirildi. Çamurdan, pislikten kurtulduk. Daha önce burası dikenlikti, bataklık görünümündeydi. Şimdi ise yerleşim yeri oldu ve cazibe arttı. Allah razı olsun. İnşallah daha güzel şeyler olur. Vatandaşa hizmet bir ibadet sayılır. Yöneticilerin dürüst ve çalışkan olmaları onlar için de avantajdır, biz vatandaşlar için de. İnsanlara hizmet etmek çok önemli bir olay. Şu anda suyla ilgili çalışmalar var. Muhakkak ki yeni hizmetler gelecek. O konuda bir endişemiz yok” dedi.

“Su indirimi aile bütçemize destek oldu”
Mahalle sakini Hatice Köybaşı, “Daha önce yollarda çamurdan yürüyemiyorduk, sularımız yetersizdi. Yağmur yağdığında giderlerimiz tıkanıyordu. O sorunlarımız artık kalmadı. Belediyemizden Allah razı olsun. Onların sayesinde rahata kavuştuk. Köyümüz adına çok mutluyuz. Ayrıca köyde su çok kullanılıyor. Sulara indirim gelmesi de bizim için çok iyi oldu, aile bütçemize destek oldu, rahatladık. Ferdi Başkan yapar, inanıyorum. Çünkü onda o performansı görüyorum yapabileceğine de inanıyorum” dedi.
Mahalle sakini Sibel Çelik, “Önceleri her yer toz içindeydi, yollarda taş yoktu. Kanalizasyon da yoktu ama şimdi çok güzel oldu” dedi.