Cumhur İttifakı Kırkağaç Bld Bşk Adayı Fevzi Ok ; Kırkağaçta 22 senedir olduğu gibi 31 Mart 2024 ve sonrasında da devam edeceğiz.

İlçe Başkanımız Mustafa Sevgen liderliğinde ANA Kademe Yürütme, Yönetim Kurulu ve partililerimiz olarak her daim sahadayız. Fevzi Ok başkanımızın yanındayız. Adalet ve Kalkınma Partisinin bayrağını dalgalandırmaya 22 senedir olduğu gibi 31 Mart 2024 ve sonrasında da devam edeceğiz.

Cumhur İttifakı Kırkağaç Bld Bşk Adayı Fevzi Ok ; Kırkağaçta 22 senedir olduğu gibi 31 Mart 2024 ve sonrasında da devam edeceğiz.

İlçe Başkanımız Mustafa Sevgen liderliğinde ANA Kademe Yürütme,
Yönetim Kurulu ve partililerimiz olarak her daim sahadayız. Fevzi Ok başkanımızın yanındayız.
Adalet ve Kalkınma Partisinin bayrağını dalgalandırmaya 22 senedir olduğu gibi 31 Mart 2024 ve sonrasında da devam edeceğiz.

İlçe Başkanımız Mustafa Sevgen, Belediye Başkan Adayımız Fevzi Ok, Cumhur İttifakı üyelerimiz ile birlikte Öküzpazarı mevkiini ziyaret ederek hasbihal gerçekleştirdik.
Öküzpazarı mevkiinde Kadriye, Sarıağa ve Zorağa mahalle muhtarlarımız ve mahallelerimizin sakinleri bizlere eşlik etti.
Kırkağaç Aş,İş,İstihdam,Vizyon diyor.

Musahoca Aş,İş,İstihdam anlayışıyla hazır, Aş,İş,İstihdam anlayışıyla kararlı
lçe Başkanımız Mustafa Sevgen, Belediye Başkan Adayımız Fevzi Ok, Meclis Üyesi Adaylarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Sanayi Sitesi Başkanı İsmail Avcı'yı ziyaret ettik.
Ziyaretimiz sırasında Sanayi esnafımızda bizlere eşlik ederek güncel süreçleri konuştuk. Kırkağaç Sanayi Sitesinin güncel durumunu ve taleplerini dinledik.
Vatandaşlarımızla her yerde her zaman yanında, beraber olmaya devam edeceğiz.
Saygılarımızı sunarız