Başkan Ergün Hal Esnafı ve Terminal Esnafı İle Buluştu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, hal esnafı ve otogar esnafı ile bir araya geldi. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Cengiz Ergün, yeni dönem projeleriyle ilgili bilgiler verdi

Başkan Ergün Hal Esnafı ve Terminal Esnafı İle Buluştu

Başkan Ergün Hal Esnafı ve Terminal Esnafı İle Buluştu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, hal esnafı ve otogar esnafı ile bir araya geldi. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Cengiz Ergün, yeni dönem projeleriyle ilgili bilgiler verdi.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa sebze ve meyve hali ile Manisa Şehirlerarası Otobüs Terminaline ziyarette bulundu. Başkan Ergün'e ziyaretlerinde MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay eşlik etti. İlk olarak sebze haline giden Başkan Ergün, hal esnafına hayırlı işler diledi. Hal esnafı ile sohbet eden Başkan Cengiz Ergün, Manisa Sebze Meyve Komisyoncular ve Tüccarlar Derneği Başkanı Ömer Akagündüz ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Ergün, hal esnafının taleplerini dinledi.

Hayırlı İşler Diledi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, daha sonra Manisa Şehirlerarası Otobüs Terminaline ziyarette bulundu. Manisa Yazıhaneciler ve Otobüsçüler Derneği Başkanı Özcan İnce, terminal esnafı ve vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Ergün, esnafa hayırlı işler, vatandaşlara da hayırlı yolculuklar diledi. Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç ile de bir araya gelen Başkan Ergün, geride kalan 15 yılda 1060 dev projeyi hayata geçirdiklerini belirtti. Başkan Ergün, yeni dönemde yapılacak olan projeler hakkında da bilgiler aktardı. Vatandaşlar ve esnaflar büyük ilgi gösterdikleri Başkan Cengiz Ergün'e sık sık çiçek takdiminde bulundu.